Projectmanagement

Het bouwproces is complex en vol risico's. Alleen met een strakke sturing door een ervaren projectmanager worden bouwprojecten succesvol opgeleverd.


Bij bouwprojecten krijgt u te maken met veel verschillende partijen. Zoals bijvoorbeeld een architect, aannemers, constructeur, installateurs en overige (onder)aannemers. Uiteraard wilt u dat uw belangen in het bouwtraject op de juiste wijze worden behartigd. Wanneer u echter weinig of geen ervaring heeft met aannemers en andere bouwpartijen is het raadzaam om het totale (ver)bouwtraject uit handen te geven. Wij hebben alle expertise en methodieken in huis om nieuwbouwprojecten tot een goed einde te brengen.


De aanpak van OPAstijl is duidelijk: beheersen, faseren, beslissen, communiceren en informeren. Deze facetten zorgen ervoor, dat iedereen alles op het juiste moment doet. De doelstelling is, het helder en transparant leveren van professionele en specialistische kennis aan opdrachtgevers in zowel het totale bouwtraject als deelprojecten.


OPAstijl beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw project van begin tot eind te managen, zodat uw project op tijd, binnen het budget en volgens de juiste procedures wordt opgeleverd. Wij behartigen uw belangen en besparen u geld, tijd en zorgen.


Wilt u zorgeloos bouwen, maak dan gebruik van onze bouwmanagementdiensten.